1. ОБЛАСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ ТА ЗГОДА

1.1. Ця Політика конфіденційності описує встановлений Виконавцем порядок обробки персональних даних, зібраних за допомогою сайту https://work.vidido.ua/ (далі WORK.VIDIDO.UA, Сайт) і пов’язаних з ним послуг і інструментів, що дозволяють користувачам реєструватися на Сайті, публікувати або переглядати в режимі реального часу вже опубліковані оголошення, використовувати інші, пов’язані з вищенаведеним сервіси WORK.VIDIDO.UA. У всіх зазначених випадках Виконавець обробляє персональні дані користувачів виключно в рамках вимог Закону України «Про захист персональних даних» та Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних. Ця Політика конфіденційності розроблена відповідно до положень цих документів.

1.2. Використовуючи Сайт, та/або інші пов’язані сервіси та інструменти сайту https://work.vidido.ua/, Користувач надає свою згоду Виконавцю (в даному додатку № 1 -WORK.VIDIDO.UA) на обробку своїх персональних даних, таких як ім’я користувача; регіон проживання, адреса електронної пошти, контактний телефон, інша контактна інформація за бажанням користувача; ip-адреси, інші комунікаційні дані користувачів; повідомлення, листи, заяви, що передаються користувачу іншими користувачами і навпаки, а також дає свою згоду на передачу своїх персональних даних третім особам, в тому числі на передачу персональних даних за кордон, в будь-яку третю країну, в відповідності з цією Політикою конфіденційності та Угодою з користувача сервісів VIDIDO.UA.

1.3. Користувачі повинні знати, що при переході на деякі посилання, розміщені на Сайті, вони можуть бути перенаправлені до сайтів (з додатками і т.д.) інших компаній за межі хостингового простору WORK.VIDIDO.UA, де інформація про Користувачів збирається поза прямим контролем WORK.VIDIDO.UA. В такому випадку Політики конфіденційності сайтів та/або додатків третіх осіб регулюватимуть порядок обробки інформації, отриманої від користувачів цими третіми особами.

2. ІНФОРМАЦІЯ, ЯКУ ЗБИРАЄ, ОТРИМУЄ І РОЗМІЩУЄ VIDIDO.UA

2.1. Інформація про реєстрацію: При створенні Користувачем облікового запису на Сайті, VIDIDO.UA може вимагати певну інформацію, таку як дійсну адресу електронної пошти та пароль. Обліковий запис включає в себе таку інформацію про них, як географічне розташування, ім’я та прізвище, номер телефону і супутню інформацію, в тому числі фотографії, які вони можуть завантажувати в свій обліковий запис. {Обліковий запис дозволяє користувачам зв’язуватися один з одним, щоб висловити зацікавленість в своїх пропозиціях}. Користувачі несуть відповідальність за всю інформацію, що розміщується ними в загальнодоступних облікових записах.

2.2. Користувач повинен усвідомити всі ризики, пов’язані з тим, що він оприлюднює адресу або інформацію про точне місце свого розташування. Якщо користувач вирішив увійти на Сайт, використовуючи службу автентифікації стороннього оператора, наприклад інформацію Facebook, VIDIDO.UA може отримати додатковий профіль, або іншу інформацію, доступ до якої надано такою третьою особою.

2.3. Оголошення та Угоди: В рамках діяльності свого Сайту, VIDIDO.UA може розміщувати інформацію, в тому числі особистого і контактного характеру, необхідну для здійснення угод між покупцем і продавцем, для надсилання повідомлень і спілкування користувачів між собою, та здійснення платежів. Вся інформація, необхідна для публікації оголошень, потрібна для створення облікового запису. Користувачі несуть відповідальність за всю інформацію, що розміщується ними на Сайті. Користувач повинен уважно усвідомити всі ризики, пов’язані з тим, що він оприлюднює адресу, або інформацію особистого характеру.

2.4. Ігри, Реклама та Просування: В процесі роботи Сайту VIDIDO.UA може збирати особисту інформацію, таку як ім’я та контактна інформація, участь користувачів у іграх, вікторинах та інших маркетингових акціях, організованих на Сайті ( або на сторонніх сайтах). В процесі роботи Сайту VIDIDO.UA може також обробляти інформацію пов’язану з ефективністю рекламних кампаній, в тому числі перегляди оголошень на Сайті, та на сайтах третіх осіб.

2.5. Обслуговування клієнтів: При зверненні користувачів до відділу обслуговування клієнтів, VIDIDO.UA при необхідності, може в процесі роботи свого Сайту збирати особисту інформацію, необхідну для виконання запиту Користувача і отримання зворотного зв’язку. VIDIDO.UA може також зв’язатися з Користувачем, використовуючи існуючу контактну інформацію облікового запису, надану для цієї мети. VIDIDO.UA може також збирати іншу інформацію про спілкування з Користувачами, наприклад, будь-які запити до служби підтримки, що подаються Користувачами, або будь-який зворотний зв’язок, що надається ними.

2.6. Веб-сайт та мобільні дані: VIDIDO.UA може автоматично отримувати і реєструвати на своїх серверах інформацію з браузера користувача або будь-якого пристрою, включаючи IP-адресу, програмне забезпечення і апаратні атрибути, сторінки, які запитує Користувач, мобільні ідентифікатори, інформацію про використання додатків, та/або інформацію про інші використовувані пристрої, або інформацію системного рівня. Це може відбуватися на Сайті або на сервісах третіх осіб. Додаткова інформація про те, як користувачі можуть контролювати та/або блокувати такий збір інформації знаходиться нижче в розділі 6 цієї політики.

2.7. Інформація, що додається: VIDIDO.UA може також додати інформацію, отриману на законних підставах від ділових партнерів або третіх сторін, до існуючих даних VIDIDO.UA про своїх користувачів.

2.8. Інформація, яку VIDIDO.UA не збирає і не обробляє: VIDIDO.UA не збирає і не обробляє персональні дані про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках та подібну інформацію.

3. IP-АДРЕСА, КУКІС (COOKIES) ТА МОБІЛЬНІ ІДЕНТИФІКАТОРИ

3.1. В процесі роботи Сайту VIDIDO.UA може збирати певну інформацію за допомогою таких технологій як кукіс (куки, cookies), пікселі (pixels) та локального сховища (як у Вашому браузері або мобільному пристрої).

3.2. КУКІС (COOKIES) – це невеликі текстові файли, які зберігають інформацію безпосередньо на комп’ютері користувача, його мобільному телефоні або іншому пристрої.

3.3. Пікселі (pixels) – невеликі цифрові зображення, які є частиною коду на веб-сторінках, які дозволяють іншому серверу вимірювати переглядання веб-сторінки, і часто використовуються в поєднанні з кукіс (cookies). Код відстежує як, коли (і на якій сторінці) піксель завантажений, щоб вказати, що користувач взаємодіє зі сторінкою або частиною сторінки Сайту.

3.4. За допомогою кукіс (cookies), веб-сервер може зберегти, наприклад вподобання та налаштування на комп’ютері Користувача, його мобільному телефоні або іншому пристрої(ях), яке потім автоматично відновлюється при наступному відвідуванні. Інакше кажучи, файли кукіс (cookies) призначені для того, щоб зробити використання Сайту більш зручним, наприклад, щоб Користувач не повторював процес входу в систему під час наступного візиту. VIDIDO.UA використовує як постійні, так і сесійні куки. Постійні куки залишаються на комп’ютері Користувача протягом більш тривалого періоду часу, а сесійні куки автоматично видаляться при закритті вікна браузера.

3.5. VIDIDO.UA може дозволяти третім сторонам, таким як постачальники рекламних та/або аналітичних послуг, збирати інформацію, використовуючи ці типи технологій безпосередньо на веб-сторінці Сайту або мобільного додатку. Дані, які вони збирають підлягають захисту відповідно до чинної політики конфіденційності цих третіх сторін.

4.ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

4.1.Для надання своїх послуг VIDIDO.UA може використовувати інформацію, яку VIDIDO.UA збирає і розміщує для наступних цілей:

  • забезпечення обслуговування клієнтів, в тому числі для створення і управління обліковими записами користувачів, вирішення технічних труднощів і доступу до різних функцій;
  • адаптація пропозицій і досвіду, в тому числі реклами на своїх сервісах або сервісах третіх осіб;
  • контроль загальної та індивідуальної активності користувачів, такий як пошук за ключовими словами, активності за публікаціями оголошень та укладання угод, а також для управління трафіком на Сайті;
  • зв’язок з користувачами, в тому числі з питань сервісу, обслуговування клієнтів або дозволених маркетингових комунікацій через будь-які доступні канали зв’язку;
  • проведення науково-дослідницької та аналітичної активності з метою поліпшення нашого сервісу;
  • забезпечення дотримання Угоди з користувачами сервісів Сайту, враховуючи боротьбу з шахрайством і образами.

4.2.VIDIDO.UA може зберігати інформацію, яку вона збирає і отримує на своєму Сайті стільки, скільки буде потрібно для виконання вищевказаних ділових цілей.

5. ОБМІН ІНФОРМАЦІЄЮ

5.1. VIDIDO.UA може використовувати сторонніх постачальників послуг для надання деяких складових своїх послуг, в таких випадках постачальники не мають повноважень використовувати отримані за допомогою Сайту VIDIDO.UA персональні дані, а самі персональні дані є предметом цієї Політики Конфіденційності.

5.2. VIDIDO.UA залишає за собою право відповідно до вимог законодавства обмінюватися інформацією з приватними особами та державними органами в наступних цілях:

  • боротьба з шахрайством та зловживаннями на Сайті;
  • розслідування передбачуваних порушень закону або боротьби з будь-якими іншими передбачуваними порушеннями Угоди з користувачами сервісів Сайту Користувачами.

5.3. VIDIDO.UA може надавати персональні дані користувачів на запити компетентних органів, оформлених відповідно до вимог чинного законодавства, в тому числі відповідно до ст. 93 Кримінального процесуального кодексу України.

5.4. Відповідно до Політики конфіденційності, VIDIDO.UA зобов’язується не передавати в оренду або продавати будь-які персональні дані Користувача. У разі якщо бізнес Виконавця або частина цього бізнесу будуть продані або реорганізовані, та Виконавець передає всі або практично всі свої активи новому власнику, то персональні дані користувачів можуть бути передані покупцеві, щоб забезпечити безперервність обслуговування Сайту.

5.5. VIDIDO.UA може передавати певну знеособлену інформацію (дані, які не дозволяють ідентифікувати користувачів окремо) стороннім постачальникам послуг, довіреним партнерам або авторизованим дослідникам з метою кращого розуміння, яка реклама або послуги можуть зацікавити користувачів, поліпшення загальної якості та ефективності послуг на Сайті або сервісів, або для забезпечення свого внеску в наукові дослідження, які, на думку VIDIDO.UA, можуть приносити велику соціальну користь.

5.6. У випадках передачі персональних даних, передбачених цим розділом 5 Політики конфіденційності, інформування Користувача про передачу його персональних даних залишається на розсуд VIDIDO.UA.

6.КОРИСТУВАЦЬКИЙ КОНТРОЛЬ

6.1.Доступ, Виправлення і Вилучення: Користувачі, які створили обліковий запис, або розмістили оголошення на Сайті, можуть отримувати доступ, виправляти або видаляти інформацію, яку вони надають. Користувач несе відповідальність за точність наданих даних, або повідомлень на Сайті. Розміщена інформація може бути змінена або видалена в особистому кабінеті користувача “Мій профіль” на веб-сторінці Сайту.

6.2.Вибір третіх осіб: деякі зовнішні суб’єкти, що діють на сайті, наприклад, Google Adwords дозволяють користувачам відкликати свою згоду на збір і використання своїх даних для реклами на основі активності користувачів.

6.3.Кукіс (Cookies): Більшість основних комп’ютерних (десктопних) і мобільних веб-браузерів (наприклад, Safari, Firefox, Internet Explorer, Chrome, Opera) забезпечують елементи управління, які дозволяють користувачеві обмежити або заблокувати встановлення Кукіс (Cookies) на ваших системах. Зверніть увагу, що відключення Кукіс (Cookies) щодо доменів першої категорії (відвідуваних сайтів) та інших доменів (сайтів, пов’язаних з відвідуваними) може привести в деяких випадках до обмеженої функціональності цих веб-сайтів.

7.БЕЗПЕКА

7.1.Вся інформація, яку ми збираємо в розумних межах захищена технічними засобами і процедурами забезпечення безпеки з метою запобігання несанкціонованому доступу або використання даних. Партнери VIDIDO.UA і незалежні постачальники послуг зобов’язуються використовувати отриману від VIDIDO.UA інформацію відповідно до наших вимог до безпеки і цієї Політикою Конфіденційності.

8.ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО ЦІЄЇ ПОЛІТИКИ

8.1.VIDIDO.UA може час від часу оновлювати цю політику конфіденційності, нова редакція Політики конфіденційності вступає в силу з моменту її розміщення в мережі Інтернет за вказаною в цьому пункті адресою, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності. Чинна редакція Політики конфіденційності завжди знаходиться на сторінці за адресою http://account.vidido.ua/privacypolicy.

8.2.У разі якщо VIDIDO.UA були внесені будь-які зміни в Політику Конфіденційності, з якими Користувач не згоден, він зобов’язаний припинити використання сервісів Сайту. Факт продовження використання Сайту є підтвердженням згоди і прийняття Користувачем відповідної редакцією Політики Конфіденційності.